світові стандарти якості
світові стандарти якості

Ми розвиваємо культуру
стейків в Україні

Безкомпромісні стандарти відбору у М'ЯСТОРІЇ гарантують вам стейк, якість та мармуровість якого будуть на найвищому рівні.

Якщо стейк - то М'ЯСТОРІЯ


!
Ми розвиваємо культуру стейків в Україні
Безкомпромісні стандарти відбору у М'ЯСТОРІЇ гарантують вам стейк, якість та мармуровість якого будуть на найвищому рівні.
Якщо стейк - то М'ЯСТОРІЯ

!
Ви знайдете нас:
ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН М'ЯСТОРІЯ
ФІРМОВА МЕРЕЖА М'ЯСТОРІЯ
М'ЯСТОРІЯ В МАГАЗИНАХ
Свіжі і готові стейки, соуси і аксесуари - швидка доставка в будь-яку точку Києва
Steak & Grill - це територія справжніх стейків з м'яса преміальної якості
Відбірні українські стейки в магазинах роздрібних мереж країни
Ви знайдете нас:
ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН М'ЯСТОРІЯ
ФІРМОВА МЕРЕЖА М'ЯСТОРІЯ
М'ЯСТОРІЯ В МАГАЗИНАХ
Свіжі і готові стейки, соуси і аксесуари - швидка доставка в будь-яку точку Києва
Steak & Grill - це територія справжніх стейків з м'яса преміальної якості
Відбірні українські стейки в магазинах роздрібних мереж країни
справжній стейк готується
Бички відгодовуються за спеціальною високовуглеводною дієтою, яка робить м'ясо соковитим. М'ясо для стейків береться з частин, які ніколи не були задіяні в русі, отже залишається м'яким і ніжним
Охолоджене м'ясо в природних умовах доводиться до кімнатної температури, осушується тканинним рушником, що дає стейку рум'яну скоринку
Після приготування страва «відпочиває» у фользі, щоб м'ясні соки рівномірно розподілилися по готовому шматку м'яса
І тільки тепер, зі спеціями і соусами, стейк подається до столу
Готується від 8 до 15 хвилин в духовці, на деревному вугіллі, вугільному грилі або гриль-сковороді
Яловичина визріває від 10 до 21 днів. Це запускає процес ферментації, завдяки якому м'язова тканина стає пухкою та піддатливою
ЗАДОВГО ДО ПОДАЧІ
справжній стейк готується
Бички відгодовуються за спеціальною високовуглеводною дієтою, яка робить м'ясо соковитим. М'ясо для стейків береться з частин, які ніколи не були задіяні в русі, отже залишається м'яким і ніжним
Охолоджене м'ясо в природних умовах доводиться до кімнатної температури, осушується тканинним рушником, що дає стейку рум'яну скоринку
Після приготування страва «відпочиває» у фользі, щоб м'ясні соки рівномірно розподілилися по готовому шматку м'яса
І тільки тепер, зі спеціями і соусами, стейк подається до столу
Готується від 8 до 15 хвилин в духовці, на деревному вугіллі, вугільному грилі або гриль-сковороді
Яловичина визріває від 10 до 21 днів. Це запускає процес ферментації, завдяки якому м'язова тканина стає пухкою та піддатливою
ЗАДОВГО ДО ПОДАЧІ
Новини:
        Про компанію
        На чому будується сучасний і
        відповідальний бізнес?

        Це точно принципи взаємодії зі споживачами і постачальниками.
        Це взаємоповага, підтримка та безперервний розвиток колективу однодумців.

        Кожен день ми прагнемо
        стати краще для вас.
        Андрій Усенко
        засновник компанії М'ЯСТОРІЯ
        Про компанію
        На чому будується сучасний і
        відповідальний бізнес?

        Це точно принципи взаємодії зі споживачами і постачальниками.
        Це взаємоповага, підтримка та безперервний розвиток колективу однодумців.

        Кожен день ми прагнемо
        стати краще для вас.
        Андрій Усенко засновник компанії М'ЯСТОРІЯ
        Про компанію
        На чому будується сучасний і відповідальний бізнес?

        Це точно принципи взаємодії зі споживачами і постачальниками. Це взаємоповага, підтримка та безперервний розвиток колективу однодумців.
        Андрій Усенко засновник компанії М'ЯСТОРІЯ
        Кожен день ми прагнемо стати краще для вас.
        Зв'язатися з нами
        м. Київ,
        вул. Голосіївська 7, корпус 3