світові стандарти якості

Ми розвиваємо культуру
стейків в Україні

Безкомпромісні стандарти відбору у М'ЯСТОРІЇ гарантують вам стейк, якість та мармуровість якого будуть на найвищому рівні.

Якщо стейк - то М'ЯСТОРІЯ


!
Ви знайдете нас:
ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН М'ЯСТОРІЯ
ФІРМОВА МЕРЕЖА М'ЯСТОРІЯ
М'ЯСТОРІЯ В МАГАЗИНАХ
Свіжі і готові стейки, соуси і аксесуари - швидка доставка в будь-яку точку Києва
Steak & Grill - це територія справжніх стейків з м'яса преміальної якості
Відбірні українські стейки в магазинах роздрібних мереж країни
справжній стейк готується
Бички відгодовуються за спеціальною високовуглеводною дієтою, яка робить м'ясо соковитим. М'ясо для стейків береться з частин, які ніколи не були задіяні в русі, отже залишається м'яким і ніжним
Охолоджене м'ясо в природних умовах доводиться до кімнатної температури, осушується тканинним рушником, що дає стейку рум'яну скоринку
Після приготування страва «відпочиває» у фользі, щоб м'ясні соки рівномірно розподілилися по готовому шматку м'яса
І тільки тепер, зі спеціями і соусами, стейк подається до столу
Готується від 8 до 15 хвилин в духовці, на деревному вугіллі, вугільному грилі або гриль-сковороді
Яловичина визріває від 10 до 21 днів. Це запускає процес ферментації, завдяки якому м'язова тканина стає пухкою та піддатливою
ЗАДОВГО ДО ПОДАЧІ
Новини:
    Про компанію
    На чому будується сучасний і
    відповідальний бізнес?

    Це точно принципи взаємодії зі споживачами і постачальниками.
    Це взаємоповага, підтримка та безперервний розвиток колективу однодумців.

    Кожен день ми прагнемо
    стати краще для вас.
    Андрій Усенко
    засновник компанії М'ЯСТОРІЯ
    Зв'язатися з нами
    м. Київ,
    вул. Голосіївська 7, корпус 3